• Odlična cijena
  • Obnovljeno
Novi, 7 cm AT070TN83 V. 1 LCD ekranu

Novi, 7 cm AT070TN83 V. 1 LCD ekranu

 
KM 69.00
KM 50.00

Na skladištu
Dostupno za naručivanje


Molimo obratite pažnju na pro :
Cijena potvrdu : radnju cijena roba za kupovinu količinu, tržištu faktora, i kusur, s vremena na vreme, pro slikana prije i poslije radnji istragu potvrdu, i onda fotografisao proizvoda.
Isporuka potvrdu : LCD ekran za krhka proizvoda prije pošiljku radnju test netaknuta, striktno u skladu sa standardnom LCD da pravilno potpuni paket, naravno, nema problema nakon pastu oznake i radnje biblioteci, izdatih od kurira kompanija pro odabrani. (uobičajeni SF express)
Račun potvrdu : krhka proizvoda bi trebalo biti prije nego provjerio potpisivanje , Mora kada kurir ispred otvorio paket pažljivo provjeriti da li proizvod je oštećena, ako oštećen, molim vas, odmah kontakt radnji, kao posle prijema, i našli su slomile problem, ne pod garancijom.
Usluzi : potvrditi proizvod je primio molim te ispit za dva dana, molim te, nemoj poderati radnju kada testiranje folija etiketu otkinuta sigurnosti, pošto je znak za dva dana nakon što je test završen, još od trećeg dana (uključujući i trećeg dana) od ova radnja nije odgovoran za to.
Hvala ti na saradnji, želim vam sretan u kupovinu!
Ako nešto ode, Internet ne može kontakt, molim te zvati direktno!!
Kontakt : ostavlja
Kontakt broj 15989558067
Adresa : Shenzhenu Grad, Futian Distriktu Huaqiang Sjever, Zhenhua Put, gaokede elektronske trgovinski centar 42002


Specifikacija

:
lanjuu
Proizvod Tip:
Tableta LCD

Izbor kupca