• Odlična cijena
  • Obnovljeno
Guangcheng tehnologija II protokol analizu USB OBD vozilo mogu autobus podatke slomiti grešaka modul

Guangcheng tehnologija II protokol analizu USB OBD vozilo mogu autobus podatke slomiti grešaka modul

 
KM 433.32

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Klik video pogled "Guangcheng tehnologija USBCAN-OBD opremu vozilo OBD interfejs veza čitati originalne podatke auto verzija Džejn će vodič" Ovaj snimak je pogodan za početnike, detaljnije dokumentacije, molimo vas da kontaktirate usluzi, video tampon, molim te čekamo, strpljivo ~ ~ ~
Web stranica za USBCAN analizator CD Guangcheng Tehnologija preuzimanje adresa, molim vas, primerak adresu u preglednik mogu biti otvorena za preuzimanje
gcgd.net/Upload Files/pic201612114934204.rar
CD-ROM uključuje : uređaj vozač, ECAN Alat softver, softver instrukcije, dva razvoj rutine i druge vezane informacija, MOGU autobus učenje materijala, itd.
Svi su cijene ne uključujući poreza cijena u stranica, ako ti treba fakturu podici poreze, molim te istrage službe.
USBCAN-II Pro analizator je Guangcheng tehnologija MOŽE analizator je najviše korišćena u kini. Model MOŽE analizator je visokim performansama USB interfejs MOGU karticu sa 2 MOGU da se spoje. Jedinstven specijalne karakteristike i veoma stabilna nastup Ovo napraviti model koji MOŽE analizator jako je pogodan za koristiti kao protokol krek, srediti i druge high-end Alat koristiti . Koristeći interfejs karticu, JP mogu biti povezani da li MOGU mreže kroz USB autobus, i može se koristiti za podatke sticanje i obradu podataka u oblasti MOGU mreže, kao što je vozila, rudniku laboratorije, industrijske kontrolu, inteligentan zajednica, i tako dalje.
USBCAN-II Pro može se koristiti za razvoj, test, snaći i održi MOGU mreže. U isto vrijeme, uređaj je karakteristike male velicine, uključi i igraš, a to je i najbolji izbor za prenosni sistem korisnicima. Proizvoda bila korišćena u Željezničke, podzemna, uglja, obezbeđenje, lift kontrolu, inteligentan parkingu i drugih velikih sistema.
USBCAN-II Pro je kompanija visokog kvaliteta opremu, i u odnosu na jedan kanal uređaje dodaje potpuno nezavisna MOGU kanal analizu, što omogućava da se koristi neke jedan kanal uređaj nema funkcije, kao praćenje dvoje MOŽETE da autobus, inteligentan MOGU da relej, i van upotrebe mašina; povećana DC5 V napajanje interfejs, mogu za isključen i isključen MOGU da relej način napajanje u industrijskoj polje.
Moja firma ima razne verzije Linux operativni sistem može podršku USBCAN uređaje osigurati Ćemo korisnici sa Linux vozač izvorni kod, a rutine izvorni kod, korisnici ne mogu promijeniti šifru prema posebne potrebe. I uređaj podržava socket komunikacije, je detalje o molimo vas da kontaktirate usluzi.
Guangcheng znanosti i tehnologiji ograničen kompanija nezavisno razvio ECAN Alat srediti softver, naša zajednička USBCAN uređaje može biti upotrebljeno ECAN Alat softver za analizu. Softver podržava win98/2000/2003/mi/xp/7/8/10 i drugih 32/64 malo operativni sistem. Ovo softver je bogata i funkcionalnost scalability, jako je pogodan za MOGU autobus podatke statističke analize, MOGU uređaj srediti i monitoring.
U isto vrijeme, USBCAN-II Pro uređaje također mogu biti kompatibilni sa najnovijim verzija Zhou Ligong MOGU Test softver, MOGU Pro softver, koji omogućava korisnici koristiti našu opremu nastaviti koristiti softver za to.


Specifikacija

Tip Stavke:
FM Odašiljače
:
MLLSE
Industrijske Prijavu:
Analiza autobus MOŽE srediti i razvoj
Dva razvoj:
Podrške C, C++, LabVIEW, itd.
Garancija:
Doživotnom Garancijom
Automotive Prijave:
Automotive MOGU podatke sticanje i dekodiranju
Preferencijalni aktivnosti:
Pucaj paket besplatno poslati pribor

Izbor kupca