• Odlična cijena
  • Obnovljeno
GODOX 58mm Postepeno Plavu Boju Objektiv Filter

GODOX 58mm Postepeno Plavu Boju Objektiv Filter

 
KM 13.34
KM 13.00

Na skladištu
Dostupno za naručivanje


Ja ooking za Objektiv Filter? Ovo je Diplomirao Plavi Filter .. koji će ti omogućiti da se slikaš sa djelomičan boje. Ovo filter je staviti na rotirajući okvir, tako da ćete moći da se rotiraju boju na koji god dio vašeg imidža. Daj svoj pejzaž i koža teksturu više šarene dodir. Smanjuje iznosu od svjetla u prolazu kroz objektiv bez mijenja boju zločina. Ovo filter je osobito korisno u svjetlu uslovima. Dozvoljava pravilno izloženost u širi objektiv otvaranje kada smanjenje dubinu terena da naglasi ključ temu praveći teksta i/ili pozadini van fokusa. Sporije shutter brzinu mogu se koristi za proizvodnju zamagljen prijedlog efekte.
Specifikacije : Ovo je diplomirao plavi filter .. koji će ti omogućiti da se slikaš sa djelomičan boje Ovo filter je staviti na rotirajući okvir, tako da ćete moći da se rotiraju boju na koji god dio vašeg imidža Dati tvoj pejzaž i koža teksturu više šarene diraj Skladu sa Odgovara bilo koju vrstu objektiv sa 58mm filter konac, digitalni ili filmski Materijal : Legure & Optički Čašu Veličine : 58mm / 2.3 u(Dia.)
Detalje :
Ovo filter je staviti na rotirajući okvir, tako da ćete moći da se rotiraju boju na koji god dio vašeg imidža Dati tvoj pejzaž i koža teksturu više šarene diraj
Šta je Objektiv Filteri : objektiv filteri još imati mnogo koristi u digitalni fotografije, i trebala bi biti važan dio bilo fotografa kameru torbu. Ovo može da sadrži strana filteri za smanjenje odsjaj i poboljšati zasićenost, ili jednostavno UV/izmaglicu filteri za pružanje dodatnu zaštitu za pred tvojim objektiv
Objektiv Filter Tip : najčešće koristi filteri za digitalni fotografije uključuju strana (linearno/kružne), UV/izmaglicu, neutralan gustina, diplomirala neutralan gustine i zagrijavanje/hlađenje ili boja filteri Primjer koristi za svaki su navedene u nastavku :
Filter Tip
Primarni Koristiti
Zajednička Tema
Linearno & Kružne Polarizers
Smanji Odsjaj Unaprijediti Zasićenost
Nebo / Vode / Lišće u Pejzaž Fotografije
Neutralan Gustinu (ND)
Produžiti Izloženost Vremena
Vodopadi, Rijeka
pod svjetlo
Diplomirao Neutralan Gustinu (GND)
Kontrolu Jaka Svetlost Gradients Smanjiti Vignetting
Dramatično Zapalio Pejzaže
UV / Izmaglicu
Unaprijediti Jasnoće sa Film Pružiti Zaštitu Objektiv
Svaki
Zagrijavanje / Hlađenje
Promjena Balans Bijele
Pejzaže, Pod Vodom, Specijalno Osvetljenje
Linearno & Kružne Strana Filteri : Strana filteri (zvani "polarizers") su možda najvažnije od bilo filter za predeo fotografije. Oni rade smanjenjem iznosu od odražava svjetlo to dodaje da tvoja kamera je senzore. Sličan strana sunčane naočale, polarizers će nebo izgleda dublje plavi, će smanjiti odsjaj i razmišljanja sa vodom i druge površina, i da će smanjiti razliku između kopna i neba Poruku kako nebo postaje mnogo mračnije plave, i kako lišće/kamenje steknu nijansu više boja zasićenost. Intenzitet strana efekat može biti različiti od polako rotirajući tvoja strana filter, iako je ne više od 180° rotacije je potrebno, jer, iza ovo je moguće intensities ponoviti.


Specifikacija

:
58mm Postepeno Plavi
:
58mm Postepeno Plavi
:
is_customized:
Yes

Izbor kupca