• Odlična cijena
  • Obnovljeno
GODOX 62mm Zelene Diplomirao Objektiv Filter za Digitalnu Kameru

GODOX 62mm Zelene Diplomirao Objektiv Filter za Digitalnu Kameru

 
KM 16.93

Na skladištu
Dostupno za naručivanje


Na dd neke diraj da se tvoja slika sa ovim lako prijavu diplomirao zelene 62mm digitalne kamere filteri! Dodamo sloj zaštitu za svoju kameru je skupo objektiv sa ovim objektiv filter! Ovo je diplomirao zelene kamere filter .. koji će ti omogućiti da se slikaš sa djelomičan boje. Ovo objektiv filter je montirana u ispred objektivom, da ćete biti u mogućnosti da jebeš boje na koji god dio vašeg imidža. Daj svoj pejzaž i koža teksturu više šarene dodir. Objektiv filter je sigurno za digitalni senzora za razliku od film je vrlo nisko izloženost tolerancije. U 62mm diplomirao zelene Objektiv filter je idealno za digitalni korisnike da ravnotežu kad detalj je izgubio na obje nisko i visoko svjetlo područje. Postepeno zelena boja objektiv filter je sigurno za digitalni korisnika, jer digitalni senzora za razliku od film je vrlo nisko izloženost tolerancije.
Specifikacije : Ovo je diplomirao zelene objektiv filter .. koji će ti omogućiti da se slikaš sa djelomičan boje Ovo digitalne kamere filteri su montirane na rotirajući okvir, tako da ćete moći da se rotiraju boju na koji god dio vašeg imidža Dati tvoj pejzaž i koža teksturu više šarene kontakt sa kamerama filter Skladu sa Odgovara bilo koju vrstu objektiv sa 62mm filter konac, digitalni ili filmski Materijal : Legure & Optički Čašu Veličine : 62mm / 2.4 u(Dia.)
Detalje :
Dodati malo diraj da se tvoja slika sa ovim lako prijavu diplomirao zelene 62mm objektiv filter Dodamo sloj zaštitu za svoju kameru je skupo objektiv sa ovim objektiv filter Ovo je diplomirao zelene kamere filter .. koji će ti omogućiti da se slikaš sa djelomičan boja
Šta je Objektiv Filteri : objektiv filteri još imati mnogo koristi u digitalni fotografije, i trebala bi biti važan dio bilo fotografa kameru torbu. Ovo može da sadrži strana filteri za smanjenje odsjaj i poboljšati zasićenost, ili jednostavno UV/izmaglicu filteri za pružanje dodatnu zaštitu za pred tvojim objektiv
Objektiv Filter Tip : najčešće koristi filteri za digitalni fotografije uključuju strana (linearno/kružne), UV/izmaglicu, neutralan gustina, diplomirala neutralan gustine i zagrijavanje/hlađenje ili boja filteri Primjer koristi za svaki su navedene u nastavku :
Filter Tip
Primarni Koristiti
Zajednička Tema
Linearno & Kružne Polarizers
Smanji Odsjaj Unaprijediti Zasićenost
Nebo / Vode / Lišće u Pejzaž Fotografije
Neutralan Gustinu (ND)
Produžiti Izloženost Vremena
Vodopadi, Rijeka
pod svjetlo
Diplomirao Neutralan Gustinu (GND)
Kontrolu Jaka Svetlost Gradients Smanjiti Vignetting
Dramatično Zapalio Pejzaže
UV / Izmaglicu
Unaprijediti Jasnoće sa Film Pružiti Zaštitu Objektiv
Svaki
Zagrijavanje / Hlađenje
Promjena Balans Bijele
Pejzaže, Pod Vodom, Specijalno Osvetljenje
UV Filteri - Apsorbuje uv zraci i seče dalekoj atmosferski maglicu. UV filteri poslužiti kao zaštitu za vaš objektiv, pa to je preporučila je da ti ih držati na sve vreme. UV filteri ne drasticno da poboljša sliku efekat, osim reže maglicu. Nebo Filteri - Smanji blushiness u otvorenom hitaca, posebno u senci pod čistom nebu.


Specifikacija

:
62mm Zelene
:
62mm Zelene
:
is_customized:
Yes

Izbor kupca