• Odlična cijena
  • Obnovljeno
72mm Zelene Diplomirao Objektiv Filter za Digitalnu Kameru

72mm Zelene Diplomirao Objektiv Filter za Digitalnu Kameru

 
KM 20.98

Na skladištu
Dostupno za naručivanje


N o drugim filter je uradio isto za poboljšanje pejzaž fotografije kao Postepeno Zelene Filter!Ovo je Kvadratnih Zelene Filter .. koji će ti omogućiti da se slikaš sa djelomičan boje. Ovo Postepeno Zelene Filter je staviti na rotirajući okvir, tako da ćete moći da se rotiraju boju na koji god dio vašeg imidža. Daj svoj pejzaž i koža teksturu više šarene dodir. Smanjenjem svjetlo odbija od non-metalni površina, strana filteri omogućilo direktan pucati kroz staklo prozore i smanjiti efekat odsjaj od vodene površine i sunčanog drveća i trava. U otvorenom pucnjave, Postepeno Objektiv Filter mogu ni posao efikasno sa svjetlo odražava na paru ili u vazduhu čestica prašine da poboljšam nebo je plavo je boja.Postepeno Zelene Filter je SIGURNO za digitalni korisnika, jer digitalni senzora za razliku od film je vrlo nisko izloženost tolerancije. Detalj će biti izgubljeni na obje nisko i visoko svjetlo područje. Naručite sada!
Specifikacije : Ovo je Kvadratnih Zelene Filter .. koji će ti omogućiti da se slikaš sa djelomičan boje Ovo filter je staviti na rotirajući okvir, tako da ćete moći da se rotiraju boju na koji god dio vašeg imidža Postepeno Objektiv Filter karakteristike sjajna boja, iskreno transparentnost i dugo prijavu život Postepeno Zelene Filter je idealno za digitalni korisnike da ravnotežu kad detalj je izgubio na obje nisko i visoko svjetlo područje Postepeno Zelene Filter je sigurno za ditital senzora za razliku od film je vrlo nisko izloženost tolerancije Dati tvoj pejzaž i koža teksturu više šarene diraj Skladu sa Odgovara bilo koju vrstu objektiv sa 72mm filter konac, digitalni ili filmski Materijal : Legure & Optički Čašu Veličine : 72mm / 2.8 u(Dia.)
Detalje :
Nekada ojačati zasićenost slika, ovo je Kvadratnih Zelene Filter .. koji će ti omogućiti da se slikaš sa djelomičan boje Ovo Postepeno Zelene Filter je staviti na rotirajući okvir, tako da ćete moći da se rotiraju boju na koji god dio vašeg imidža Postepeno Objektiv Filter je SIGURNO za digitalni korisnika, jer digitalni senzora za razliku od film je vrlo nisko izloženost toleranciju Na otvorenom pucnjave, Postepeno Objektiv Filter mogu ni posao efikasno sa svjetlo odražava na paru ili u vazduhu čestica prašine da poboljšam nebo je plavo je boja
Šta je Objektiv Filteri : objektiv filteri još imati mnogo koristi u digitalni fotografije, i trebala bi biti važan dio bilo fotografa kameru torbu. Ovo može da sadrži strana filteri za smanjenje odsjaj i poboljšati zasićenost, ili jednostavno UV/izmaglicu filteri za pružanje dodatnu zaštitu za pred tvojim objektiv
Objektiv Filter Tip : najčešće koristi filteri za digitalni fotografije uključuju strana (linearno/kružne), UV/izmaglicu, neutralan gustina, diplomirala neutralan gustine i zagrijavanje/hlađenje ili boja filteri Primjer koristi za svaki su navedene u nastavku :
Filter Tip
Primarni Koristiti
Zajednička Tema
Linearno & Kružne Polarizers
Smanji Odsjaj Unaprijediti Zasićenost
Nebo / Vode / Lišće u Pejzaž Fotografije
Neutralan Gustinu (ND)
Produžiti Izloženost Vremena
Vodopadi, Rijeka
pod svjetlo
Diplomirao Neutralan Gustinu (GND)
Kontrolu Jaka Svetlost Gradients Smanjiti Vignetting
Dramatično Zapalio Pejzaže
UV / Izmaglicu
Unaprijediti Jasnoće sa Film Pružiti Zaštitu Objektiv
Svaki
Zagrijavanje / Hlađenje
Promjena Balans Bijele
Pejzaže, Pod Vodom, Specijalno Osvetljenje
Linearno & Kružne Strana Filteri : Strana filteri (zvani "polarizers") su možda najvažnije od bilo filter za predeo fotografije.


Specifikacija

Paket:
Da
:
72mm Zelene
:
72mm Zelene
:
is_customized:
Yes

Izbor kupca