• Odlična cijena
  • Obnovljeno
GODOX 55mm Postepeno Narandžasta Boja Objektiv Filter

GODOX 55mm Postepeno Narandžasta Boja Objektiv Filter

 
KM 13.34
KM 13.00

Na skladištu
Dostupno za naručivanje


T mu je Diplomirao Orange Filter .. koji će ti omogućiti da se slikaš sa djelomičan boje. Ovo filter je staviti na rotirajući okvir, tako da ćete moći da se rotiraju boju na koji god dio vašeg imidža. Postepeno Boja Objektiv Filter mogu dati tvoj pejzaž i koža teksturu više šarene dodir. Filter je sigurno za ditital senzora za razliku od film je vrlo nisko izloženost tolerancije. Ovo je diplomirao orange filter je idealno za digitalni korisnike da ravnotežu kad detalj je izgubio na obje nisko i visoko svjetlo područje. Postepeno 55mm Objektiv Filter je sigurno za digitalni korisnika, jer digitalni senzora za razliku od film je vrlo nisko izloženost tolerancije.Srce pomjeriti? NE OKLIJEVAJTE! HAJDE! UŽIVAJTE U ŽIVOTU SA NAMA!
Specifikacije : Ovo je diplomirao orange filter .. koji će ti omogućiti da se slikaš sa djelomičan boje Ovo Postepeno Boja Objektiv Filter je staviti na rotirajući okvir, tako da ćete moći da se rotiraju boju na koji god dio vašeg imidža Dati tvoj pejzaž i koža teksturu više šarene diraj Ovo Diplomirao Orange Filter je vrlo dobro za zalaska sunca put u Skladu sa Odgovara bilo koju vrstu objektiv sa 55mm filter konac, digitalni ili filmski Materijal : Legure & Optički Čašu Veličine : 9 x 55mm / 0.4 x 2.2 u(H x Dia.)
Detalje :
Ovo je Diplomirao Orange Filter .. koji će ti omogućiti da se slikaš sa djelomičan boje Ovo 55mm Objektiv Filter karakteristike sjajna boja, pravi transparentnost i dugo prijavu život Postepeno Boja Objektiv filter je idealno za digitalni korisnike da ravnotežu kad detalj je izgubio na obje nisko i visoko svjetlo oblast
Šta je Objektiv Filteri : objektiv filteri još imati mnogo koristi u digitalni fotografije, i trebala bi biti važan dio bilo fotografa kameru torbu. Ovo može da sadrži strana filteri za smanjenje odsjaj i poboljšati zasićenost, ili jednostavno UV/izmaglicu filteri za pružanje dodatnu zaštitu za pred tvojim objektiv
Objektiv Filter Tip : najčešće koristi filteri za digitalni fotografije uključuju strana (linearno/kružne), UV/izmaglicu, neutralan gustina, diplomirala neutralan gustine i zagrijavanje/hlađenje ili boja filteri Primjer koristi za svaki su navedene u nastavku :
Filter Tip
Primarni Koristiti
Zajednička Tema
Linearno & Kružne Polarizers
Smanji Odsjaj Unaprijediti Zasićenost
Nebo / Vode / Lišće u Pejzaž Fotografije
Neutralan Gustinu (ND)
Produžiti Izloženost Vremena
Vodopadi, Rijeka
pod svjetlo
Diplomirao Neutralan Gustinu (GND)
Kontrolu Jaka Svetlost Gradients Smanjiti Vignetting
Dramatično Zapalio Pejzaže
UV / Izmaglicu
Unaprijediti Jasnoće sa Film Pružiti Zaštitu Objektiv
Svaki
Zagrijavanje / Hlađenje
Promjena Balans Bijele
Pejzaže, Pod Vodom, Specijalno Osvetljenje
Problemi sa Objektiva Filteri : Filteri bi trebale biti upotrebljene kad je neophodno jer su takodje može uticati negativno na slici. Otkad su efikasno predstavim dodatnih komad stakla između tvoja kamera je senzor i temu, oni imaju potencijal da se smanji sliku kvalitet. Ovo obično dolazi u obliku ili blagi boja plejerom, smanjenje lokalne ili opšti sliku razliku od toga, ili došla kao duh i povećao objektiv baklja uzrokovana svjetlo nenamjerno odbija od u filter Filteri možda, također, da vam predstavim fizički vignetting (svjetlost pada-ili blackening na rubu sliku) ako im providna ivice staje na put svetlosti ulazi u objektiv (redu primjer).


Specifikacija

:
Godox
Paket:
Da
:
55mm Postepeno Orange
:
55mm Postepeno Orange
:
is_customized:
Yes

Izbor kupca