• Odlična cijena
  • Obnovljeno
GODOX 72mm Postepeno Plavu Boju Objektiv Filter

GODOX 72mm Postepeno Plavu Boju Objektiv Filter

 
KM 21.59
KM 21.00

Na skladištu
Dostupno za naručivanje


T je 72mm diplomirao objektiv filter dodaje više umjetnički ljepote u tvoje fotografije! Objektiv filter još imati mnogo koristi u digitalni fotografije, i trebala bi biti važan dio bilo fotografa kameru torbu. Legure struktura objektiv filter je savršen za otvorenom fotografije, ne samo poboljšavam tvoju sliku, radi se o kvalitetu, ali i najbolje zaštitim svoju kameru je sočivo! Ovo je 72mm Diplomirao plavi kamere filter .. koji će ti omogućiti da se slikaš sa djelomičan boje. Ovo objektiv filter je staviti na rotirajući okvir, tako da ćete moći da se rotiraju boju na koji god dio vašeg imidža. Daj svoj pejzaž i koža teksturu više šarene dodir. Digitalne kamere filteri su mora da je za digitalni senzora za razliku od film je vrlo nisko izloženost tolerancije. Objektiv filter je idealno za digitalni korisnike da ravnotežu kad detalj je izgubio na obje nisko i visoko svjetlo područje. Postepeno boja objektiv filter je sigurno za digitalni korisnika, jer digitalni senzora za razliku od film je vrlo nisko izloženost tolerancije.
Specifikacije : Ovo je diplomirao plavi objektiv filter .. koji će ti omogućiti da se slikaš sa djelomičan boje Ovo digitalne kamere filteri su montirane na rotirajući okvir, tako da ćete moći da se rotiraju boju na koji god dio vašeg imidža Dati tvoj pejzaž i koža teksturu više šarene diraj Skladu sa Odgovara bilo koju vrstu objektiv sa 72mm filter konac, digitalni ili filmski Materijal : Legure & Optički Čašu Veličine : 72mm / 2.8 u(Dia.)
Detalje :
Daj više unapređenje nekretnine da tvoja kamera sa ovim divnim diplomirao plavi objektiv filter Visokog kvaliteta, optiku stakla i legure struktura ovo objektiv filter je savršen za otvorenom fotografije Kamere filter je idealno za digitalni korisnike da ravnotežu kad detalj je izgubio na obje nisko i visoko svjetlo oblast
Šta je Objektiv Filteri : objektiv filteri još imati mnogo koristi u digitalni fotografije, i trebala bi biti važan dio bilo fotografa kameru torbu. Ovo može da sadrži strana filteri za smanjenje odsjaj i poboljšati zasićenost, ili jednostavno UV/izmaglicu filteri za pružanje dodatnu zaštitu za pred tvojim objektiv
Objektiv Filter Tip : najčešće koristi filteri za digitalni fotografije uključuju strana (linearno/kružne), UV/izmaglicu, neutralan gustina, diplomirala neutralan gustine i zagrijavanje/hlađenje ili boja filteri Primjer koristi za svaki su navedene u nastavku :
Filter Tip
Primarni Koristiti
Zajednička Tema
Linearno & Kružne Polarizers
Smanji Odsjaj Unaprijediti Zasićenost
Nebo / Vode / Lišće u Pejzaž Fotografije
Neutralan Gustinu (ND)
Produžiti Izloženost Vremena
Vodopadi, Rijeka
pod svjetlo
Diplomirao Neutralan Gustinu (GND)
Kontrolu Jaka Svetlost Gradients Smanjiti Vignetting
Dramatično Zapalio Pejzaže
UV / Izmaglicu
Unaprijediti Jasnoće sa Film Pružiti Zaštitu Objektiv
Svaki
Zagrijavanje / Hlađenje
Promjena Balans Bijele
Pejzaže, Pod Vodom, Specijalno Osvetljenje
UV Filteri - Apsorbuje uv zraci i seče dalekoj atmosferski maglicu. UV filteri poslužiti kao zaštitu za vaš objektiv, pa to je preporučila je da ti ih držati na sve vreme.


Specifikacija

:
Godox
Paket:
Da
:
72mm Postepeno Plavi
:
72mm Postepeno Plavi
:
is_customized:
Yes

Izbor kupca