• Odlična cijena
  • Obnovljeno
GODOX 62mm Postepeno Narandžasta Boja Objektiv Filter

GODOX 62mm Postepeno Narandžasta Boja Objektiv Filter

 
KM 16.93

Na skladištu
Dostupno za naručivanje


O rasponu Boja Filter dozvole za posmatranje i fotografiju za površinu detalj koji je često nevidljiv bez filtration This je Diplomirao Orange Filter .. koji će ti omogućiti da se slikaš sa djelomičan boje. Ovo je Diplomirao Orange Filter je staviti na rotirajući okvir, tako da ćete moći da se rotiraju boju na koji god dio vašeg imidža. Daj svoj pejzaž i koža teksturu više šarene dodir. Boja Objektiv Filter je sigurno za ditital senzora za razliku od film je vrlo nisko izloženost tolerancije. Narandžasta Boja Filter je idealno za digitalni korisnike da ravnotežu kad detalj je izgubio na obje nisko i visoko svjetlo područje. Diplomirao Orange Filter je sigurno za digitalni korisnika, jer digitalni senzora za razliku od film je vrlo nisko izloženost tolerancije.Narandžasta Boja Filter je bitan alat lunarnog i planetarni posmatrač, po jedan za tebe!
Specifikacije : Ovo je diplomirao orange filter .. koji će ti omogućiti da se slikaš sa djelomičan boje Ovo filter je staviti na rotirajući okvir, tako ćete biti u mogućnosti da se rotiraju boju na koji god dio vašeg imidža Narandžasta Boja Filter je napravila u širokom spektru sastojak boja koje se uklapa lijepo su se slagali u sliku Diplomirao Orange Filter dozvole selektivno boja poboljšanje ili modifikacije bez mijenjanje teme, objektiv filter je kompatibilan sa Cokin P Boja Objektiv Filter dolazi u trajnih kristal plastičnu kutiju Dati tvoj pejzaž i koža teksturu više šarene diraj Skladu sa Odgovara bilo koju vrstu objektiv sa 62mm filter konac, digitalni ili filmski Materijal : Legure & Optički Čašu Veličine : 9 x 62mm / 0.4 x 2.4 u(H x Dia.)
Detalje :
Ovo je Diplomirao Orange Filter .. koji će ti omogućiti da se slikaš sa djelomičan boje Narandžasta Boja Filter karakteristike sjajna boja, pravi transparentnost i dugo prijavu život Narandžasta Boja Filter je idealno za digitalni korisnike da ravnotežu kad detalj je izgubio na obje nisko i visoko svjetlo područje Narandžasta Boja Filter je idealno za digitalni korisnike da ravnotežu kad detalj je izgubio na obje nisko i visoko svjetlo oblast
Šta je Objektiv Filteri : objektiv filteri još imati mnogo koristi u digitalni fotografije, i trebala bi biti važan dio bilo fotografa kameru torbu. Ovo može da sadrži strana filteri za smanjenje odsjaj i poboljšati zasićenost, ili jednostavno UV/izmaglicu filteri za pružanje dodatnu zaštitu za pred tvojim objektiv
Objektiv Filter Tip : najčešće koristi filteri za digitalni fotografije uključuju strana (linearno/kružne), UV/izmaglicu, neutralan gustina, diplomirala neutralan gustine i zagrijavanje/hlađenje ili boja filteri Primjer koristi za svaki su navedene u nastavku :
Filter Tip
Primarni Koristiti
Zajednička Tema
Linearno & Kružne Polarizers
Smanji Odsjaj Unaprijediti Zasićenost
Nebo / Vode / Lišće u Pejzaž Fotografije
Neutralan Gustinu (ND)
Produžiti Izloženost Vremena
Vodopadi, Rijeka
pod svjetlo
Diplomirao Neutralan Gustinu (GND)
Kontrolu Jaka Svetlost Gradients Smanjiti Vignetting
Dramatično Zapalio Pejzaže
UV / Izmaglicu
Unaprijediti Jasnoće sa Film Pružiti Zaštitu Objektiv
Svaki
Zagrijavanje / Hlađenje
Promjena Balans Bijele
Pejzaže, Pod Vodom, Specijalno Osvetljenje
Problemi sa Objektiva Filteri : Filteri bi trebale biti upotrebljene kad je neophodno jer su takodje može uticati negativno na slici.


Specifikacija

Paket:
Da
:
62mm Postepeno Orange
:
62mm Postepeno Orange
:
is_customized:
Yes

Izbor kupca