• Odlična cijena
  • Obnovljeno
GODOX 52mm Zelene Diplomirao Objektiv Filter za Digitalnu Kameru

GODOX 52mm Zelene Diplomirao Objektiv Filter za Digitalnu Kameru

 
KM 13.34
KM 13.00

Na skladištu
Dostupno za naručivanje


G enerate fotografsko uzbuđenje sa ovaj sjajni efekte stvorio iz originalnog tačka svjetlosti izvori ili sija razmišljanja sa digitalne kamere objektiv filter.Ovo je Zeleno Diplomirao Objektiv Filter .. koji će ti omogućiti da se slikaš sa djelomičan boje. Ovo 52mm Objektiv Filter je staviti na rotirajući okvir, tako da ćete moći da se rotiraju boju na koji god dio vašeg imidža. Ovo Zeleno Diplomirao Objektiv Filter daje tvoja pejzaž i koža teksturu više šarene dodir. Smanjenjem svjetlo odbija od non-metalni površina, strana filteri omogućilo direktan pucati kroz staklo prozore i smanjiti efekat odsjaj od vodene površine i sunčanog drveća i trava. U otvorenom pucnjave, Digitalni Objektiv Filter mogu ni posao efikasno sa svjetlo odražava na paru ili u vazduhu čestica prašine da poboljšam nebo je plavo je boja.Postepeno boja filter je sigurno za digitalni korisnika, jer digitalni senzora za razliku od film je vrlo nisko izloženost tolerancije.
Specifikacije : Ovo je Zeleno Diplomirao Objektiv Filter .. koji će ti omogućiti da se slikaš sa djelomičan boje Ovo Digitalnu Kameru Objektiv Filter je staviti na rotirajući okvir, tako da ćete moći da se rotiraju boju na koji god dio vašeg imidža Ovo 52mm Objektiv Filter daje tvoja pejzaž i koža teksturu više šarene diraj Stvaraju fotografsko uzbuđenje sa ovaj sjajni efekte stvorio iz originalnog tačka svjetlosti izvori ili sija razmišljanja sa digitalne kamere objektiv filter Zeleno Diplomirao Objektiv Filter je sigurno za digitalni korisnika, jer digitalni senzora za razliku od film je vrlo nisko izloženost tolerancije Skladu sa Odgovara bilo koju vrstu objektiv sa 52mm filter konac, digitalni ili filmski Materijal : Legure & Optički Čašu Veličine : 52mm / 2.0 u(Dia.)
Detalje :
Zeleno Diplomirao Objektiv Filter je sigurno za digitalni korisnika, jer digitalni senzora za razliku od film je vrlo nisko izloženost tolerancije Ovo je Zeleno Diplomirao Objektiv Filter .. koji će ti omogućiti da se slikaš sa djelomičan boje Ovo 52mm Objektiv Filter je staviti na rotirajući okvir, tako da ćete moći da se rotiraju boju na koji god dio vašeg imidža Ovo Zeleno Diplomirao Objektiv Filter daje tvoja pejzaž i koža teksturu više šarene diraj
Šta je Objektiv Filteri : objektiv filteri još imati mnogo koristi u digitalni fotografije, i trebala bi biti važan dio bilo fotografa kameru torbu. Ovo može da sadrži strana filteri za smanjenje odsjaj i poboljšati zasićenost, ili jednostavno UV/izmaglicu filteri za pružanje dodatnu zaštitu za pred tvojim objektiv
Objektiv Filter Tip : najčešće koristi filteri za digitalni fotografije uključuju strana (linearno/kružne), UV/izmaglicu, neutralan gustina, diplomirala neutralan gustine i zagrijavanje/hlađenje ili boja filteri Primjer koristi za svaki su navedene u nastavku :
Filter Tip
Primarni Koristiti
Zajednička Tema
Linearno & Kružne Polarizers
Smanji Odsjaj Unaprijediti Zasićenost
Nebo / Vode / Lišće u Pejzaž Fotografije
Neutralan Gustinu (ND)
Produžiti Izloženost Vremena
Vodopadi, Rijeka
pod svjetlo
Diplomirao Neutralan Gustinu (GND)
Kontrolu Jaka Svetlost Gradients Smanjiti Vignetting
Dramatično Zapalio Pejzaže
UV / Izmaglicu
Unaprijediti Jasnoće sa Film Pružiti Zaštitu Objektiv
Svaki
Zagrijavanje / Hlađenje
Promjena Balans Bijele
Pejzaže, Pod Vodom, Specijalno Osvetljenje
Linearno & Kružne Strana Filteri : Strana filteri (zvani "polarizers") su možda najvažnije od bilo filter za predeo fotografije.


Specifikacija

Paket:
Da
:
52mm Zelene
:
52mm Zelene
:
is_customized:
Yes

Izbor kupca